Arşiv

İstatistik

Johan Dahlin


Tarihin en kötü sezonu sonrası en kötü kaleci performanslarından birini sergileyen Zapata 100 bin euro fesih bedeliyle gönderildi. Zaten devre arasında alınması da çok lüzumsuzdu. Fakat bu bence bir şeylerin resmiyete dökülmesi gerektiğini de gösterdi. Aykut Erçetin gibi bir isim 20'li yaşların sonuna gelmişken hala kaleyi koruyacak kapasitede görülmüyorsa gönderilmelidir. Elbette direkt kaleye konup oynatılacak bir kaleci olması beklenmiyor ancak en azından kalede güven veren bir görüntü çizmesini beklerdim açıkcası. Aykut 2007-2008 sezonu haricinde hiçbir zaman Galatasaray kalecisi olamamıştır.

Ünay Aysal kaleci transferi yapacağından bahsediyor. Buffon, Van Der Sar, Sinan Bolat sonrası şimdi de İsveç'li bir eldivene sardılar. Johan Dahlin... 25 yaşında zaman zaman İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen bir isim olmasının dışında hakkında net bir bilgi sahibi olamadım. Fakat Premier Lig'den bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiği söyleniyor bu da pozitif bir nokta detay olsa gerek. Baktığımızda son 2 sezonda düzenli olarak forma giydiğini herhangi bir sakatlık yaşamadığını söyleyebiliriz. Gelecek vaad ediyor olması en büyük artısı, gerisi için net bir şey söylemek yanlış olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler