Arşiv

İstatistik

Kötü Oyun Kötü Sonuç | Galatasaray 2 - 2 Karpaty Lviv


Galatasaray için gerek skor, gerekse oyun bakımından çok kötü bir maçtı. Ne taraftarı, ne yönetimi ve sanıyorum ne de teknik heyeti memnun etti bu oyun. Hele ki ilk yarıdaki oyun tam anlamıyla rezaletti. Adeta futbol oynamak istemeyen ve sanki zoraki sahaya çıkmış 11 adam vardı sahada. İlk yarı için olumlu bir şey söylenemez. Zaten ilk yarının son 10 - 15 dakikasındaki akılalmaz hatalar skoru iki farklı Karpaty Lviv tarafına döndürüyordu. Devre arasına kadar her şey Ukrayna ekibinin istediği gibi gidiyordu. Galatasaray, ruhsuz ve çok kötü bir izlenim bırakmıştı. Taraftar, isyan ediyordu. Gerek staddakiler, gerekse televizyonlarından izleyenler çileden çıkmıştı. Skor düzeltilebilirdi ama bu kadar kötü oyun kabul edilemezdi.

İkinci yarıdan itibaren daha istekli bir oyun oynuyordu Galatasaray. Kuşkusuz bu oyunun iki sebebi vardı. Birincisi oyuna sonradan giren ve bana göre şu takımdaki en önemli adam olan Milan Baros, diğeri ise taraftarın sevgilisi Harry Kewell'dı. Onların olağanüstü çabaları skoru eşitledi. İkinci yarı tabii genel olarak takımda bir hareketlenme olmuştu. Yine de rakip pozisyon bulmaktan geri kalmıyordu. Yüzde yüzlük 2 veya 3 pozisyon buldular. Lâkin gole dönüştüremediler. Eğer şansları yaver gitseydi ve biraz daha yetenekli olabilseydiler, tarihi bir hezimetle karşılaşabilinirdi. Olmadı. İyi ki de olmadı.

Galatasaray rövanşta ne yapar bilemeyiz ama gidişatın hiç iyi olmadığı apaçık ortada. Takımda eksik bölgeler ve/veya yetersiz bölgeler var. Bunlar derhâl giderilmeli. Aksi hâlde bu takım ne kadar yeterlidir tartışılır. Tabii bu takıma girecek oyuncular var. Cana, Pino, Sabri ve Elano. Taraftar, bu takımı hiç tam kadro izleyemedi bu sene. Eksikler gelince nasıl olur, düzelme ne oranda gerçekleşir bunlar tahminden öteye gidemez. Bunu bize gösterecek olan tek şey bu takımın tam kadro sahaya çıkmasıdır.

Rövanşta turu atlamamız dileğiyle...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler