Arşiv

İstatistik

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Öncesi: Yeni Zelanda


D Grubunda sürpriz yapıp bir takımı evine erken gönderebilecek bir ülkedeyiz şimdi, Yeni Zelanda. Yapacakları bir iki ekstra iş onları üst tura çıkarabilir. İşleri çok zor değil. Kanada, Fransa, Lübnan hatta Litvanyayı bile altlarına alabilirler. İkinci turda işleri çok zor, devam etmeleri zor olacaktır. Katılımlarıyla uzak ülkenin insanları turnuvaya renk katacaktır.

Yeni Zelanda Litvanya maçı ile başlayacak heyecan fırtınasına. Sonra ise İspanyolların karşısına çıkacaklar. İlk maçta Litvanya'ya bir soğuk duş etkisi yaratabilirseler, üçüncü hatta ikinci bile olabilirler. 31 Ağustosta ki Lübnan maçı galip gelebilecekleri bir maç olacak Kanada ve Fransa karşısında iyi bir oyunla galibiyet alabilirler.

Kırk Penney takımın yıldızı. Son turnuvasında, 2009 okyanusya şampiyonası, 23.5 sayı ortalaması ile oynayan oyuncu takımın en önemli kozu olacak. Durdurulması zor bir adam ve eğer rakipleri yeni zelandayı geçmek istiyorsa onu durdurmaları gerekecek.
Category: 0 yorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler