Arşiv

İstatistik

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Öncesi: Almanya

İşte karşınızda turnuva takımı. Tabi ki futbol takımları gibi değiller ama sonuçta alman işte. disiplinli, sakin ve yapması gerekenden ne fazla ne de eksik yapan bir yapı. Irkın tamamı için gereli bu söylediklerim. Almanya bu turnuva da pek şansı olan takımlardan değil ikinci turu görebilirler hatta çok şansları varsa çeyrek final bile yapabilirler ama ben o kadar şansları olduğuna hiç inanmıyorum.

Almanya A grubunda, turnuvaya 28 ağustosta Arjantin ile oynarak açacak turnuvayı, sırasıyla Sırbistan, Avustralya, Angola ve Ürdün ile oynayacaklar. 31 Ağustosu maç yapmadan geçecekler. Turnuvada güçlüden güçsüze doğru sıralanarak maç yapacaklar zaten tur şanslarını da bu artırıyor. Yalnız eğer altlarına 2 takım almazlarsa karşılarına muhtemelen ABD veya Slovenya çıkacak ki turnuvada karşılaşılmaması gereken iki takım bunlar.

Almanyada en fazla dikkat çeken oyuncu eğer gelse şüphesiz Nowitzki olacaktı ama o yok. Maalesef. İlk çıktığı zamanlarda ona benzetilen ama yetenek olarak ondan aşağı kalan bir zamanlar Türk Telekom forması da giyen Jan Hendrik Jagla.

Category: 0 yorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler