Arşiv

İstatistik

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Öncesi:Slovenya


İşte turnuvanın en güzel basketbolu oynamaya aday takım; Slovenya. Slovenler şahsi zevklerimle ehr zaman beğendiğim ve desteklediğim bir takım olmuşlardır ki desteklenmeyecek gibi değillerdir. basketbolu güzel oynamaya çalışır ve güzelde oynarlar bu turnuvada iyi oyunla yarı final ve ya final göreceklerini düşünüyorum. Antrenör avantajı diye bir şey varsa bu slovenya için sonuna kadar geçerli. Oyuncuları genç ve dinamik 1 yıl önce kazandıkları tecrübeyi sahaya yansıtmaları durumunda bir çok takımı rahat geçeceklerdir.

28 Ağustosta tunus galibiyeti ile başlamaları kimseyi şaşırtmayacakdır. Bir gün sonraki ABD maçı onların grupta kaybetme ihtimali olan tek maç ama ben bu maçta galip geleceklerini hatta ABD'nin kötü bir malubiyet alacağını düşünüyorum. Hırvatistan ve Brezilya maçları vites küçültecekleri maçlar ama Brezilya onları yorgunlukta kıstırmaya çalışacaktır. O maçı kazasız geçmeleri onlar için önemli olacak. Geçecek güçteler bu avantajı onalara sağlayacak olan o maçtan önce bir gün dinlenmeleri de var diyebilirim. İran maçı onlar için zor bir maç olmayacaktır. Çünkü İran yetenek olarak turnuvanın en alt seviyedeler. Son maçta yorguluk sebebiyle iyice aşağı düşeceklerdir.

Kadro geniş ve zengin. Hem oyuncuların mevkileri açısından hemde yıldızlar açısından ama Barcelonad Ersanla beraber oynayan Jaka Lakovicin ayrı bir havası var. Turnuva boyunca takımını sırtlamasını bekliyoruz diyebiliriz.
Category: 0 yorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler