Arşiv

İstatistik

Loic Remy Yolunda Tuncay'a Veda

Stoke City teknik direktörü Tony Pulis, Blackburn'un Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istediğini ve Loic Remy'nin takıma katılması için bunun gerekli olduğunu belirtti.

Pulis, Remy'nin Stoke City'e katılmak için hazır olduğunu belirtmesi halinde Tuncay'ı satmaya razı olacaklarını da ekledi.

Blackburn patronu Sam Allerdyce Tuncay için 4 Milyon Sterlin teklif edeceklerini söyledi. Hatırladığımız üzre, Tuncay Middlesburg'tan Stoke City'e 5 Miyon Sterlin'e gelmişti.

Geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 4 gole imzasını attı. Fakat Blackburn teknik direktörü Allerdyce, Tuncay'ın gol sıkıntılarına çözüm getirebilecek bir isim olduğunu düşünüyor.

Tottenham, West Ham ve Liverpool Loic Remy'i transfer etmek için müsait zemini bekliyorlar. Remy'nin kulübü Nice daha önce Tottenham ve Liverpool'un yaptığı 18 Milyon Euro'yu kabul etmiş, son sözü oyuncuya bırakmıştı fakat Stoke son anda devreye girerek transferi çıkmaza götürdü.

Tuncay açısından çok önemli bir gelişme. Stoke City'de istediği bölgede forma giymiyor ve Blackburn'da onu oynatmak isteyen biri var. Son gelişmelerden sonra Tuncay gitme kararına ılımlı yaklaşmakla beraber, resmi teklifin gelmesini bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler