Arşiv

İstatistik

Chelsea'nin Yeni Orta Sahacısı

Chelsea'nin orta saha tandemi yıllardan beridir sürekli üst düzey oyunculardan kurulmuştur. Claude Makelele, Juan Sebastian Veron, Michael Essien, şimdilerde Obi Mikel ve son olarak da Ramires...  Bu oyunculara ödenen bonservis bedeli ise 112 milyon euro. Chelsea, Abramovic'in semeresini iyi değerlendiriyor. En azından orta saha için bunu söylemek münkün. 

Henüz 23 yaşında ve ilerisi için Chelsea'nin en çok umut bağladığı oyuncular arasında. Daha önce Shevchenko'nun da giydiği 7 numarayı sırtına geçirecek. Lampard ve Essien'in arkasında Ancelotti, Obi Mikel ve Ramires arasında bir tercih yapmak zorunda. ''Yedek beklemeye gelmedim. Çok çalışıp ilk onbirde kendime yer bulmak istiyorum'' diye bir açıklaması var. Yeteneğine ve Chelsea'nin oyun sistemine bakılırsa şans bulabileceği bir gerçek fakat İngilizce bilmemesi önünde ufak bir engel oluşturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler