Arşiv

İstatistik

Euro 2012 Öncesi Yeni Formalar

İngiltere Futbol Federasyonu, Güney Afrika'daki fiyaskonun kalıntılarını üzerinden atmak için epey uğraş veriyor. Kadrodaki ufak rötuşların ardından, bu kez de eski formanın tanıtımının üzerinden 6 ay geçmesine rağmen yeni bir forma tasarımını ortaya çıkardılar.

Euro 2012 grup maçları kapsamında oynanacak Bulgaristan ve İsviçre karşısında bu formalarla çıkılması bekleniyor. Fiyatı 49,99 pound olarak açıklandı. Kaleci Joe Hart forma tasarımı beğendiğini söylese de taraftarlar aynı görüşe sahip değiller. Zamanlama bakımından çok yanlış bir karar alındığını söylemekte fayda var ki, satış rakamlar da bunu doğrular nitelikte seyrediyor.

Takımın kötü gidişininin üstüne kapamak ve Euro 2012 öncesi biraz da zaman kazanmak adına bu tür bir hamle yapılmış olabilir. Her şeye rağmen FA, satışların durgun olmasını takımın kötü sonuçlar almasına bağlamıyor ve gelecekte daha da çok satılacağını düşünüyor. Aynı zamanda belirli miktarda kaynak yaratılacağını da sözlerine ekliyor. Aslında biraz da hak vermek gerekir, sonuçta bu işten para kazanan 60.000 futbolcu, onca hakem ve antrenör var. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler