Arşiv

İstatistik

ScoutGs & Rosicky ve Ledesma Transferi Hakkında

Rosicky ve Ledesma transferleri konusunda eğer yanılırlarsa bu ilk olmayacak, öncelikle onu söyleyeyim. 2009 yazında Ufuk Ceylan ve Caner Erkin'le birlikte Sercan'ın da Galatasaray'a geleceğini haber vermişler ancak diğer iki transfer gerçekleşmesine rağmen Sercan transferi olmamıştı. Ancak sercan meselesinden iyi dersler çıkardılar ve bu yaz öncekine göre daha dikkatli ve temkinliler. Bu arada Ufuk Ceylan ve Caner Erkin transferlerini bildiklerini söylememe de gerek yok sanırım.

Bu yaz farkları şu: "%100 bitti." haberini almadan hiçbir şekilde isim vermiyorlar. Dolayısıyla verdikleri isimlerle resmi imzalar atılmış oluyor. Cana ve Pino transferlerini beraber açıklamışlardı. Cana Scoutgs'nin açıklamasından 14-15 saat sonra galatasaray.org'da görünürken, Pino'nun Monaco takımı ile Kore kampına gitmesi kafamızı karıştırmıştı. Ama sonuç malum.

Son olarak yine Baros'un imzasını herkes "Fener'e, Beşiktaş'a gidiyor." derken müjdelemişlerdi. Geçtiğimiz günlerde bu müjdeli haberin resmi açıklamasını da okuduk.

Dolayısıyla Rosicky'nin hazırlık maçına çıkmasından falan endişe etmemek lazım. Ledesma'nın geleceğinin sinyallerini de Lazio'nun Hernanes'i kadrosuna katması zaten vermiş durumda. Sabretmekte ve daha önce verdikleri doğru haberlerin hatırına, biraz da güvenmekte fayda görüyorum.

Ayrıca, onlarca muhabiri, milyonluk bütçeleriyle bu ülkenin spor medyasını oluşturan Ligtv, Ntvspor gibi büyük medya kuruluşları, ScoutGs'nin haberlerini kaynak göstermeden sahiplenmekte yani kendi beceriksizliklerini emek hırsızlığıyla örtmeye çalışmakta.
Category: 1 yorum

1 yorum:

Surrealist Adam dedi ki...

Scout Gs'ye güvenmek gerekir. Bu iş üzerinde bu denli kafa yormak da emek gerektiren bir olay. Malesef, medya(medyamız diyemiyorum) kaynak gösterme konusunda egolarına yenik düşüyorlar. Otorileri sarsılacak diye korkuyorlardır belki, fakat kendilerine olan saygının yıllar öncesinden tükendiğinin farkında değiller.

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler