Arşiv

İstatistik

Rıdvan Dilmen'e Pasif Direniş

"Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler." Aslında içine düştüğümüz bu durumu özetleyen en iyi atasözü bu olsa gerek. Son yıllarda, özellikle geçen sezon başından itibaren Rıdvan Dilmen'in yorumlarında ne denli Fenerbahçe yanlısı olduğu ortaya çıktı.. Ama şahsen R.Dilmen'i ben bu durum için fazlasıyla eleştiremem, zira bir kaç mülakatında apaçık Fenerbahçe taraftarı olduğunu beyan ediyor bu adam. Benim ve benim gibi düşünenlerin aslında Rıdvan üzerinden şikayet ettikleri kurum NTVSpor.

Açık konuşalım, ilk çıktığı zaman herkeste bir beklenti oluşturmayı başarabilmişti NTVSpor. Zira spor alanındaki kanal eksikliğine yönelik bir hamleydi ve bu maya da tuttu haliyle.. Ama önce Okay Karacan'ın kanaldan ayrılması, ardından da geçtiğimiz haftalarda Murat Kosova'nın Lig Tv'e geçmesi, rahmetli Kenan Onuk'un yerleştirdiği o tarafsız habercilik ekibinin NTVSpor'daki misyonunun bittiğine dair önemli bir nişanedir.

Peki, biz ne yapalım? Bilindiği üzere Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın NTVSpor'a aktif olmasa da uyguladıkları pasif bir tepkileri var, çok fazla röportaj vermemeyi tercih ediyorlar. Biz taraftarlar olarak, en azından belirli programları izlemeyerek bu direnişe katkıda bulunabiliriz. NTVSpor'un Fenerbahçe TV esintileriyle dolu programlarına düzen vermesi dileklerimle..

2 yorum:

Surrealist Adam dedi ki...

Genel olarak böyle bir kanıya vardıracak kadar yanlı bir kanal olduklarını sanmıyorum. Kanal senin de bahsettiğin gibi, Türkiye'deki ilk spor kanalı olmasının yanında, tarafsız ve radikal bir anlaşıya da sahip(ti). Evet, spor adamı olarak lanse edilen bazı isimler ayrılsa da halen çok sayıda bu işin üstadı denilebilecek isim var ve Rıdvan dışında yanlı(ya da adını siz koyun), sporu sadece kağıt üzerinde gören başka biri de yok. Bu bakımdan Rıdvan üzerinden kanala ''Yanlı'' damgası vurmak yanlış olur.

kypbnlk dedi ki...

yoo hayır, olaya sadece rıdvan üzerinden bakmıyorum, yazı biraz ona yönelik oldu, kabul ediyorum, ama ntvsporun yorumcu kadrosuna bakıldığında da bu bariz bir şekilde anlaşılabiliyor, guti transferini bile gürcan bilgiç'e yorumlatabilen bir kanal ntvspor.

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler