Arşiv

İstatistik

Hazır Olmayan Oyuncularla, Hazırlık Maçı

Daha lig başlamamışken ve milli takımın iskeletini oluşturan takımların (beşiktaş fenerbahçe galatasaray) hiç mi hiç hazır bir görüntü vermedği bir dönemde yapılan bir hazırlık maçında milli takımının eksiklerini görmek zor iş olsa gerek. Hiç kimse hazır değilken yapılmış adet yerini bulsun maçından başka bir şey değildi dün akşam oynana maç. Oyuncuları lige bir adım daha hazırladı. Zaten gökhan gönül dışında da kimse hazır bir görüntü vermedi. onun durumuda futbolu özlemiş olmasından dolayı gibi geldi bana. Sakatlığı sebebiyle cl ön eleme felaketinde forma giymeyen oyunculardan birisiydi. Zaten takımında da bir şeyler değişecekse o ve luganonun girişiden sonra değişecek ya neyse şimdi konumuz bu değil.

Maça genel olarak baktığımızda taktiksel olarak bir şeyler yapmaya çalışan bir takım vardı. Fatih terimin o ani patlamalar yapan heyecan verici takımı yerine kendini bilen bir takım oturtulmaya çalışıyor gibi Mehmet Demirkol bunun bizim genel yapımız itibariyle zor olacağını düşünüyor, katılmamak elde değil ama bekleyip göreceğiz durumu var şuan.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler