Arşiv

İstatistik

24 Saat

Transferde son 24 saate girmişken Avrupa'da tranfer haberleri hız kesmiyor. Milan, İbrahimovic'i Barcelona'dan 24 milyon euro satın alma opsiyonuyla beraber kiralamışken bir yandan da gözünü Robinho'ya dikmiş durumda. Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi ''Transfer sezonu bitmeden bir oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Robinho'yu alabiliriz fakat bu sadece bizim vereceğimiz karara bağlı değil. Oyuncunun kulübüyle de anlaşmamız gerekiyor'' diyor ve transferin henüz bir netlik kazanmadığını da ekliyor. Milan'da gelecek oyuncular kadar gideceklerin de durumu henüz netlik kazanmış değil. İbrahimovic'in gelmesiyle forvet hattının zenginleştiği bir gerçek fakat, Pato, İnzaghi, Huntelaar gibi isimlerin yanında Borriello'nun şans bulması çok zor. Kendisi de ''İbrahimovic'in takıma katılması gücümüze güç kattı. Fakat, geleceğimi düşünmem gerekir'' açıklamasını yaptı. Juventus'un, Borriello'yu kadrosuna katmak istediği İtalya basınında geçerliliğini koruyor. Forvet hattında şans bulması muhtemel fakat gene de belirsizliğini koruyan bir başka isim de Huntelaar. Schalke, kendisiyle ilgileniyor. Milan'ın oyuncuyu 13 milyon euro'dan düşük bir rakama bırakması zor gözüküyor. Magath'ın forvet hattında çeşitlilik yaratmak istemesi bu transferde önemli bir yer alıyor.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

borriello'nun kalitesiz bir forvet olduğunu düşünüyorum ben. en azından juventus'un yada milan'ın futbolcusu değil.

juve quagliarella'yı aldı bildiğim kadarıyla. del neri'nin oynatacağı 4-4-2 sisteminde amauri'de geçen seneki hayal kırıklığını unutturabilir.

son olarak huntelaar ve robinho'nun takımlarında kalacağını, düşünüyorum.

Surrealist Adam dedi ki...

Borriello'yu alacak takım hücum oyuncularına çok güveniyor demektir. Çünkü ne kendi başına bir pozisyon yaratır, ne de çok özel bir forvettir. Sadece ummadık anlarda entresesan vuruşlar yapıp, takımına gol kazandırabilir. Bunu, olmadık goller yiyip inanılmaz kurtarışlar yapan bir kaleciye benzetebiliriz. Tabii cebinde İtalyan pasaportu olduktan sonra her yere oynarsın o ayrı mesela ama, Juve'nin forvet hattında Amauri'ye güvenmesi de ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. Geçtiğimiz günlerde Milli Takımı bıraktığını açıkladı ve 30'undan sonra kalkıp da Barcelona'ya gidecek hali yok. Juve onun için en uygun kulüp. Gönderilmediği sürece sesini çıkarmaz, parasını alır denk gelirse atar atamazsa da ''Neden atamadı'' demezler. Çünkü kapasitesi bu. Borriello'da Milan'da bu seviye bir oyuncu. ''Juve'ye gider kral olur'' diyemezsin tabii ki fakat, onun çok kötüsü yoktur. Genelde ya iyi oynar ya da kötü. Bu yüzden statik bir oyuncudur, çözmesi kolaydır.

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler