Arşiv

İstatistik

Transferde Pompayı Patlattık..?!

Daha önce de söyledik; Transfer zor iş... Oyuncuyla görüşmek istiyorsunuz Fifa ''Sözleşmesi devam ediyor'' diyor. Kulübüyle anlaşmak da bir o kadar zor. Bizler de transfer yapmıyor değiliz. Hayatın her alanında olduğu gibi Blog dünyasında da yazarlar alınıp, gönderilebiliyor. Futboldakiyle arasındaki tek fark bonservis olmayışı. Fakat, bu işin maneviyatı çok büyük. Kolay değil...

İsterseniz kadromuza kattığımız yazarları kısa kısa basına tanıtalım.

ykaraca: Kendisini Galatasaray Sözlük'ten kadromuza kattık. Futbol konusundaki engin bilgilerini, tadına doyulmaz yorumlamalarıyla bizlere aktaracak.
kypbnlk: İtü Sözlük'ten ani şekilde kadromuza kattığımız, Futbol ve Dizi alanlarında birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici postlarıyla karşımıza çıkacak yazar.
Forza Galatasaray: O da Galatasaray Sözlük'ten. Futbol'a olan tutkusunu ve Galatasaray'a olan sevgisini en iyi şekilde bizlere yansıtacaktır.
Jenny: İtü Sözlük'ten uzun uğraşlar sonucunda transfer ettiğimiz Dizi, Film analizleriyle sinema ve televizyon dünyasını ekranımıza getirecek.
Spooky: Kendisini gökte ararken Galatasaray Sözlük'te bulduk. Futbol'u doya doya yaşayabilmek adına kendisine çokca kez mikrofon uzatacağız.
Katalan Ekibi: Adıyla da Futbol'a olan tutkusunu açıkça belli ediyor. Derin futbol bilgisiyle bizlere Futbol'un bilinmeyen yönlerini aktaracak, keyifle okunacak postlar sunacaktır.

Not: Transferlerimiz devam edecektir...
Category: 0 yorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazı hakkında herhangi bir görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki bölümü kullanabilirsiniz. Unutmayın ki, yazılan her şey yazar tarafından okunup dikkate alınacaktır.

İzleyiciler